Udvikling af webdesign

Har du eller din virksomhed brug for en ny hjemmeside?
Så kan Aarhus bureauet Mooz Design,
leverer en skræddersyet hjemmeside til dit behov.

Kontakt os og hør mere

Webdesign Aarhus

Mooz Design er et webbureau i Aarhus, som består af en række webdesignere, der har høj ekspertise inden for responsive og brugervenlige hjemmesider og webshops. Vi er et team bestående af specialister med kompetencer på hvert vores område, hvor vi har erfaring inden for hjemmesider, SEO-optimering, fotografering, grafisk design, videoredigering med mere. Vi følger med i den grafiske udvikling og sørger for, at din hjemmeside altid lever op til Googles krav for moderne, brugervenlige og responsive hjemmesider og webshops.

Nyt webdesign, redesign eller en totalløsning?

Hvad enten du har behov for et nyt webdesign, redesign af eksisterende hjemmeside eller en totalløsning kan vi være garant for udviklingen. Vi skræddersyr det optimale tilbud for udarbejdelsen af hjemmesiden, så vi som webbureau og jer som kunde, får mest muligt ud af samarbejdet.

Du bliver involveret i processen

Du vil som kunde hos os være involveret i hele webdesign processen, hvor der vil være sparring allerede fra skitse/wireframe fasen til det endelige webdesign. En hjemmeside afspejler en stor del af din virksomheds identitet, derfor er det vigtigt for os, at kunne leverer et nyt webdesign, der lever op til dine forventninger.

Personlig kontakt i Aarhus

Hos Mooz Design bestræber vi os på, at vi sammen kommer hurtigt fra idé til færdigt produkt. Dette tror vi på, at man opnår vha. løbende dialog, sparring og personlige møder. Vi tager gerne ud til jer som kunde, hvis i befinder jeg inden for en overkommelig radius fra Aarhus. Så du skal vælge os, hvis du vil have fat i webdesignere i Aarhus, der er nede på jorden, og samtidig har håndværket i orden.

WordPress hjemmesider

Hos Mooz Design udvikler vi dit webdesign i CMS systemet WordPress, hvilket gør det brugervenligt og nemt, at vedligeholde og opdatere hjemmesidens billeder, indhold og menupunkter. Du kan enten vælge at få oplæring i CMS systemet, hvis du ønsker selv at stå for WordPress vedligeholdelse fremadrettet, eller så kan vi tilbyde dig opdatering, backup og vedligeholdelse.

webdesign aarhus, webbureau aarhus

Hvad er en responsiv hjemmeside?

En responsiv hjemmeside er et design, der optimere og tilpasser sig efter enhedens skærmstørrelse. Smartphones og tablets bliver mere og mere brugt til at besøge hjemmesider, det er derfor vigtigt, at dit webdesign kan besøges fra disse enheder og dermed giver brugerne den optimale oplevelse.

Hvem har vi udført arbejde for?

Skal vi lave din hjemmeside?

Kontakt os og få en snak med os om et nyt webdesign.
Vi er eksperter inden for design og udvikling af hjemmesider og webshops.
Kontakt os og hør mere