Vedligeholdelse af hjemmeside

Derfor skal du vælge en vedligeholdelses-aftale fra vores webbureau

Hos Mooz Design gør vi det vi er bedst til, så du som kunde ikke skal bekymre dig om vedligeholdelsen af din hjemmeside. Vi ved hvor træls det kan være med uforudsete overraskelser, som i værste fald kan resultere i tab af dine kunder og omsætningen. Derfor tilbyder vores webbureau en billig vedligeholdelses-aftale, som giver din WordPress hjemmeside en sikkerhed, tryghed og stabilitet så du blot skal gøre det, du er bedst til – at drive din virksomhed.

Med tilkøb af vores vedligeholdelses-aftale, sørger vi for at holde din hjemmeside opdateret og samtidig beskytte den mest muligt mod hackerangreb. Derudover foretager vi scanninger for virus og malware, så du og dine kunder altid er i trygge hænder. I vores vedligeholdelses-aftale får du regelmæssige backups, dette sikrer dig altid mod nedbrud eller hackerbesøg. Hvis uheldet skulle være ude, er det let at vende tilbage til en funktionel version af WordPress. Kort sagt sikrer vi dig mod sikkerhedshuller og holder hele tiden din hjemmeside opdateret og køreklar.

Gratis rettelser på din hjemmeside

Vi har flere forskellige vedligeholdelses-aftaler, som er skræddersyet efter hvor stor din hjemmeside og dit behov er. Ved valg af hvilken som helst vedligeholdelses-aftale hos os, får du altid gratis rettelser i forbindelse med opdateringer pr. måned. Hvis opdaterings-løsningen er mere omfattende end dine gratis minutter i måneden, får du rabat på vores almindelige timepris, hvilket sikrer dig imod store uventede fakturaer. Dette betyder også, at du altid vil kunne tage fat i vores webbureau til denne pris, hvis du har brug for videoredigering, fotografering eller andet grafisk arbejde.

Sikkerhed og opdatering af WordPress

Vores vedligeholdelses-aftale omfatter opdatering og test af WordPress, plugins og tema. Dermed sørger vi for at din hjemmeside altid er sikker, tryg og har de nyeste funktioner. Ved større opdateringer kan der forekomme uønskede ændringer, som kan have indflydelse på din hjemmesides udseende og funktion, derfor tilbyder vores webbureau gratis rettelser med i aftalen.

Vi holder et vågent øje med sikkerhedsproblemer i WordPress, så hvis disse problemer skulle opstå, vil vi sikre og opdatere din hjemmeside med det samme.

vedligeholdelse af hjemmeside - webbureau aarhus

Hvad får du i vores WordPress vedligeholdelses-aftale?

}

Billigere timepris

Du får en billigere timepris, hvor du kan sparer op mod 100 kr. i timen.

Hjælp ved nedbrud

Vi sørger for at få din hjemmeside tilbage til en velfungerende version.

Sikkerhedskryptering

Vi kryptere WordPress, så du altid er sikret mod sikkerhedshuller.

Sikkerhedsscanning

Vi scanner løbende din hjemmeside for virus, så din side altid er sikker.

l

Gratis rettelser pr. måned

Vi laver uforpligtende rettelser i forbindelse med opdateringer.

Personlig supportaftale

Du får en supportaftale hos os, hvor du altid kan tage kontakt og få svar hurtigst muligt.

Backup af hjemmeside

Vi laver fast backup af din hjemmeside, så den altid forbliver i skyen.

Opdatering af WordPress

Vi holder din WordPress hjemmeside opdateret, så den har de nyeste funktioner.

Hvilke pakker kan du vælge imellem?

Hvem har vi udført arbejde for?

Har du brug for vedligeholdelse af hjemmeside?

Kontakt os og få en snak med vores webbureau.
Vi er eksperter i sikkerhed og vedligeholdelse af WordPress hjemmesider.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud