Søgemaskineoptimering

Bliver du ikke fundet af dine kunder på Google?
Så kan det tyde på, at din hjemmeside har behov for en SEO-analyse
samt søgemaskineoptimering hos Mooz Design.

Kontakt os og hør mere

Webbureau Aarhus

Mooz Design er et webbureau i Aarhus, som har et stort kendskab til hjemmeside-udvikling, søgemaskineoptimering og de seneste design trends. Vi er et hold med ekspertise på hvert vores felt, hvor vi bl.a er erfarne i søgemaskineoptimering, fotografering, grafisk design, webdesign og videoredigering. Mooz Design følger nøje med i den digitale udvikling, hvilket giver dig en tryghed og stabilitet for at vores website og SEO-løsninger altid stemmer overens med Google og søgemaskinernes krav til brugervenlige, moderne og responsive hjemmesider og webshops.

Hvad er søgemaskineoptimering?

Hos Mooz Design kan vi hjælpe dig med at få flere kunder til at finde din hjemmeside og produkter. Den digitale udvikling er i stigende vækst, hvilket betyder at flere og flere bruger deres smartphone eller laptop til at søge samt købe ting online, derfor er det vigtigt at dit website følger med i udviklingen og kan findes af dine potentielle kunder. Det er essentielt at din hjemmeside indeholder de relevante søgeord, da søgeordene er det din målgruppe vil finde dig på. Søgemaskineoptimering består af virkelig mange områder, nedenfor har vi uddybet nogle af hovedelementerne.

seo-ikon, seo-optimering, søgemaskineoptimering, webbureau aarhus

Søgemaskineoptimering består bl.a. af

Optimering af dine søgeord, billeder og tekst, linkbuilding, sociale medier, SEO-analyse, SEO-rapportering, on-page optimering, rådgivning med mere.

Sociale medier

Ønsker du at markedsføre dig online for dine kunder, så er sociale medier ofte en god vej at gå. Vi kan få din sociale profil til at hænge sammen med din hjemmeside og virksomhedsidentitet, så der bliver en overordnet rød tråd igennem hele din markedsføring. Hvad enten det drejer sig om Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn kan vi yde rådgivning eller tilmeld lave søgemaskineoptimering og annoncering.

Linkbuilding og ekstern søgemaskineoptimering

Linkbuilding og ekstern søgemaskineoptimering går ud på at få omtale og links til din hjemmeside ud på andre hjemmesider, hvilket giver en større autoritet og troværdig i Googles søgealgoritme. Vi kan give dig rådgivning, til hvem du kan tage fat i for at få samarbejdspartnere.

Mooz Design har desuden faste sparringspartnere i Aarhus, hvilket betyder at vi kan tilbyde et unikt tilbud, hvor vi kan udarbejde og få din annonce/reklame i online-magasiner lokalt i Aarhus området.

Intern søgemaskineoptimering

Ved den interne søgemaskineoptimering foretager vi en SEO-analyse af din hjemmeside, for at finde frem til hvilke on-page SEO tiltag vi kan udarbejde. Her kigger vi siden igennem for 404 og indekserings fejl, duplikeret indhold, hastigheden på hjemmesiden, overskrifter samt links. Vi finder frem til om hjemmeside strukturen skal ændres, skal der tilføjes nyt indhold, skal siden kædes sammen med sociale medier og meget mere. Du vil under hele den interne proces hele tiden være underrettet om evt. ændringer og tiltag igennem regelmæssige SEO-rapporter.

Hvem har vi udført arbejde for?

Har du og din virksomhed brug for SEO?

Kontakt os og få en personlig snak med en ekspert om søgemaskineoptimering,
så finder vi sammen frem til den bedste løsning for din hjemmeside eller webshop.

 

Kontakt os og hør mere