UNIwise

Markedsføring af en eksamensplatform

Det er nok de færreste, der kender til Aarhus virksomheden UNIwise. Hvorimod WISEflow ringer en klokke hos en langt større del, især for folk inden for undervisningssektoren – da WISEflow er en eksamensplatform.

UNIwise er en virksomhed, som har sin oprindelse i 2012. Virksomheden blev bl.a. grundlagt af tre medarbejdere fra Aarhus Universitet, som havde udviklet en platform, der skulle forhindre snyd vha. en plagieringskontrol. Siden hen er der kommet flere og flere medarbejdere, og virksomheden har fået lanceret WISEflow på mere end 62 institutioner spredt over hele verden – med stor succes i Skandinavien.

Fokus på WISEflow

UNIwise’s problemstilling lød på at markedsføre WISEflow platformen på deres hjemmeside, og hermed ligge fokus væk fra virksomheden bag, så folk i stedet ser hvad de kan tilbyde. Dette har bundet ud i et samarbejde, hvor vi i Mooz Design har været i tæt dialog med Steffen fra UNIwise, om hvordan og hvorledes webdesignet skulle afspejle deres identitet.

Nyt webdesign med SEO

Mooz Design har udarbejdet og designet UNIwise’s nye webdesign, som kom i luften ultimo november 2016. Udover at lave webdesignet, har vi stået for søgemaskineoptimering, så hjemmesiden er blevet mere synlig i søgeresultaterne på Google. Nøgleordene for hjemmesiden har været kvalitet, stilren og enkel hvor der er blevet lagt vægt på at tilbyde brugeren en overskuelig og lettilgængelig hjemmeside. Samarbejdet har mundet ud i et flot webdesign, som afspejler den røde tråd mellem UNIwise samt WISEflow’s grafiske profil – se liveudgaven her.

uniwise, webdesign aarhus, webbureau

Webdesign

Responsiv hjemmeside til alle enheder

Backup

Fast backup til skyen

U

Søgemaskineoptimering

On-page SEO på bestemte søgeord

l

Implementering

Implementering af tidligere moduler

Kunne du tænke dig et nyt webdesign?

Ring eller skriv og få en snak med vores webbureau.
Vi er eksperter i webdesign og grafisk design.
Kontakt os og få et tilbud