Sponsor-Salg

Én virksomhed med tre forretningsområder

Der er en del at se til, når man ejer én stor virksomhed. Dette har Michael Lynge måtte sande, og derfor har han også overladt størstedelen af det grafiske arbejde til Mooz Design, selvom han har en klar idé, om hvordan markedsføringen skal foregå.

Sponsor-Salg, Klubhæftet og Klubbladet er tre forskellige forretningsområder med en fælles ejer – Michael Lynge. Udover ejeren har de alle en fælles agenda om at bakke op om lokalsporten og iværksætteri i Aarhus området samt resten af Danmark. Dette gør de, ved at tilbyde en række ydelser, som giver værdi for foreninger, virksomheder og forbrugerne. Samtidig med de tilbyder deres ydelser, skal der kommunikeres nye tiltag og tilbud ud til forbrugerne, hvilket kan være svært at stå for. Derfor har Mooz Design siden efteråret 2016 haft et fast partnerskab med Michael Lynge, om at stå for det overordnede grafiske arbejde i form af nye hjemmesider, bildesign, trykannoncer med mere.

På få uger designede og udviklede Mooz Design en ny hjemmeside med tilhørende webshop til Klubhæftet. De er utroligt arbejdsomme og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores partnerskab er ikke blot grafiske løsninger men omfatter desuden en tæt sparring, og de deler gerne af deres ekspertviden.

Michael Lynge

Ejer, Klubhæftet

sponsor-salg, designbureau aarhus, webdesign og wordpress hjemmeside

Hvad er Sponsor-Salg?

Sponsor-Salg blev etableret i 2013 og har til formål at sikre midler til lokalsporten. Det er midler indenfor rådgivning, kommunikation, storskærmsløsninger og salg af sponsorater. Sponsor-Salgs primære målgruppe er breddeklubber samt professionelle klubber, men har også sportsudøvere og forbund blandt deres kunderegi.

Tryksager ad libitum og ny hjemmeside

Mooz Design har udarbejdet og designet hjemmeside, visitkort og trykannoncer for Sponsor-Salg. Sponsor-Salg er gået fra, at have en uprofessionel og usammenhængende grafisk profil til at have en overordnet rød tråd i markedsføringen, som afspejler professionalisme, modernisme og inviterer folk til at interagere.

Netop at interagere med hjemmesiden har været en af hovedpunkterne ved denne opgave. En af problemstillingerne ved udarbejdelse af hjemmesiden lød på, at der skulle være et interaktivt Danmarks kort på hjemmesiden, som vil kunne vise kundereferencer. Dette har endt ud i et blåt Danmarks kort, hvor udvalgte samarbejdsklubber kan findes og klikkes på, hvorefter en informationsboks vil fremkomme. Se hvordan kortet blev udarbejdet på animationen til venstre eller prøv live udgaven her.

Udover en hjemmeside med et interaktivt kort, Facebook integration, kontaktformular mm. har Mooz Design stået for en række tryksager for Sponsor-Salg. Dette har bl.a. været trykannoncer for salg af storskærmsløsninger, sponsorater samt et visitkort for Michael Lynge.

sponsor-salg, personligt visitkort, grafisk design, designbureau aarhus
Wordpress hjemmeside, webdesign, grafisk design, interaktivt kort, SEO-optimering, SEO-analyse, fast backup.
sponsor-salg plakat, tryksager, designbureau aarhus

Hvad er Klubhæftet?

Klubhæftet er skabt med det formål at skaffe penge til sportsklubber, foreninger og skoleklasser. Klubhæftet indeholder 100-vis af rabatter og tilbud til forretninger, restauranter og oplevelser i Aarhus området. Et Klubhæfte koster 200 kroner heraf går 100 kroner til den lokale forening, som man ønsker at støtte – derved får både annoncørerne, foreningerne og brugerne gavn af hæftet.

Fra bildesign og tryk til hjemmeside med webshop

Mooz Design har lavet en række grafiske opgaver for Klubhæftet igennem det seneste års tid, dette omfatter bl.a. bildesign, hjemmeside med webshop, hæfter og diverse tryksager. Klubhæftet har fået styrket deres grafiske udtryk og fået en hjemmeside, hvor køberne kan bestille Klubhæfter direkte fra webshoppen.
Klubhæftet hjemmesiden var en hård nød at knække, da hjemmesiden bl.a. rummer en hel webshop, skræddersyede kontaktformularer, specialudarbejdet grafik og billeder. Hjemmesiden kan ses på billedet til højre eller på www.klubhaeftet.dk.

Arbejdet med Klubhæftet har resulteret i langt mere end en hjemmeside, hvilket fører os hen til det næste emne som er et bildesign – vi er virkelig stolte af. Vores designbureau har designet Michael Lynges egen reklamebil, som vi i den grad mener er iøjnefaldende i trafikken, hvilket hjælper Klubhæftet med at blive eksponeret gennem et offline medie, som ikke skal undervurderes.

En sammenhængende rød tråd gennem alt markedsføring er essentiel for en virksomhed som Klubhæftet, derfor har vi også stået for diverse tryksager og Klubhæftet 2017. Vi har bl.a. designet omslaget til det nyeste hæfte på gaden, som kan fås i hele 15 forskellige specialeksemplarer tilrettet lokale sportsklubber i Aarhus området som f.eks. Aarhus Fremad, Aarhus 1900 og VSK Aarhus. Du kan se et udvalg af eksemplarerne nedenfor.

klubhaeftet, designbureau aarhus, webdesign og webshop.
klubhaeftet 2017, katalog & magasin design, designbureau aarhus, markedsføring & branding
vsk-aarhus, designbureau aarhus, katalog & magasin design
klubhaeftet, bildesign, bildekoration, bilindpakning og reklame-bil.
klubbladet, online-magasin, reklame & annonce udarbejdelse, designbureau aarhus

Hvad er Klubbladet?

Klubbladet er henvendt sportsklubbers spillere, forældre og lokale annoncører. Formålet med bladet er at give klubberne muligheden for at kunne formidle de mange historier der findes og ad den vej eksponere klubben. Klubbladet er drevet af annoncører, som vælger at bruge bladet som markedsføringskanal til Aarhus lokalområde.

Online magasin sammenkoblet med hjemmeside

Vores designbureau har et fast samarbejde med Klubbladet, hvor vi opsætter og designer online magasinet for de lokale samarbejdsklubber deriblandt Skovbakken Kvindefodbold, Aabyhøj IF og Hammel Gymnastik Forening. Magasinet er omtrent 10-20 sider og vores arbejde indebærer annonceudarbejdelse, grafisk opsætning og rettelser.

Mooz Design har også stået for udarbejdelsen af hjemmesiden til Klubbladet, som er designet efter samme stil som henholdsvis Klubhæftet og Sponsor-Salg hjemmesiden, så de tre forretningsområder har en overordnet rød tråd. Hjemmesiden er skræddersyet i CMS systemet WordPress, og man kan finde en interaktiv magasin oversigt, desuden har brugeren mulighed for at søge efter sin egen sportsklub i søgefunktionen.

klubbladet, webbureau aarhus, webdesign, wordpress hjemmeside
klubbladet, webbureau aarhus, webdesign, wordpress hjemmeside
klubbladet, webbureau aarhus, webdesign, wordpress hjemmeside

Har du brug for en hjemmeside?

Ring eller skriv og få en snak med vores designbureau.
Vi er eksperter når det kommer til hjemmesider, grafisk design og bildesign.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud