kommunikaTHion

Visuel identitet og website til nyopstartet virksomhed

Enkeltmandsvirksomheden, kommunikaTHion, blev stiftet i februar 2017. Kvinden bag hedder Trine Hermansen. Hun hjælper små og mellemstore virksomheder med at få styr på kommunikationen.

Trine har mere end 20 års erfaring med kommunikation. Det betyder, at hun ved, hvad hun taler om. Hvad enten det drejer sig om intern eller ekstern virksomhedskommunikation, står Trine til rådighed.

Mooz Design har hjulpet Trine i opstartsfasen, hvor vi som designbureau har stået for udarbejdelse af virksomhedens visuelle identitet og hjemmeside. Hjemmesiden ønsker Trine selv at vedligeholde fremover. Derfor ønskede hun også en lynguide til at komme i gang med WordPress og rådgivning omkring vedligeholdelse.

Vi fandt frem til, at en klippekortsløsning var det ideelle for hende, da det gav hende en fornuftig timepris, overskuelig tidshorisont og samtidig en fast supportaftale. KommunikaTHion er endt ud med et nyt logo, et visitkort og en WordPress hjemmeside – og dermed en rød tråd gennem den grafiske profil. Se live-udgaven af hjemmesiden her.

Som nyopstartet iværksætter er mit budget ikke stort. Hos Mooz Design var de hurtige til at forstå opgaven og skræddersy en løsning, som matchede mit behov og budget perfekt. Samarbejdet med Mikkel fra Mooz Design var yderst effektivt. Desuden oplevede jeg stor fleksibilitet og interesse for at imødekomme mine ønsker og idéer – uden at han på noget tidspunkt mistede blikket for kvalitet og detaljer.

Trine Hermansen

Ejer, kommunikaTHion

kommunikathion, designbureau aarhus, logo, logodesign
kommunikaTHion, webbureau aarhus, wordpress hjemmeside
kommunikaTHion, designbureau aarhus, visitkort, tryksager

Skal du have hjælp til din visuelle identitet?

Ring eller skriv og få en snak med vores designbureau.
Vi er eksperter i hjemmesider, grafisk design og rådgivning.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud