Give A Chance Denmark

Ét skolepengeprojekt til børn berørt af cancer

Give A Chance Denmark er en NGO (non-governmental organization), hvor pengene ubeskåret går til projektet. Projektet har til formål at finansiere skolegang for ugandiske børn, der har overlevet cancer, samt forældreløse børn, hvis forældre er døde af cancer eller HIV/AIDS.

Vi hos Mooz Design er glade for at indgå i et samarbejde med Give A Chance Denmark, da vi ønsker at støtte projektet med vores arbejdskraft, og på den måde bidrage i kampen mod cancer. Samarbejdet går ud på, at vi har udviklet NGO’ens nye hjemmeside, vi står for automatisk backup og hosting af hjemmesiden. Kravene til opgaven lød på, at vi skulle udvikle en brugervenlig hjemmeside, som skulle være let at opdatere på sigt samt have fokus på projektet og det frivillige arbejde.

Brugervenlig hjemmeside – der er nem at redigere

Vi er endt ud med at udvikle en simpel moderne hjemmeside med store billeder, som er søgemaskineoptimeret og samtidig har en hurtig loading hastighed. Hjemmesiden er udviklet i WordPress, hvor vi har skræddersyet elementer, tema og funktioner – så siden er let at redigere for bestyrelsen i foreningen. Vi har i det store hele bevaret tekster og optimeret billeder fra deres gamle hjemmeside, samt opdateret med nyt indhold så indholdet stemmer overens med signalværdien på siden. I kan se forskellen på den gamle hjemmeside og den nye på billederne nedenfor. Vi er endnu engang utroligt glade for, at vi kan få lov at give en ekstra hånd for de ugandiske børn. Hvis du kunne være interesseret I at støtte projektet, kan du læse mere på deres hjemmeside her.

Vi var så heldige at få kontakt til Mikkel fra Mooz Design, som gerne ville tilbyde sin hjælp frivilligt til vores NGO, i det vores hjemmeside mildt sagt ikke længere var tidssvarende. Det betød meget for os, da vi ønsker at flest mulig af NGOens penge går til børnene i Uganda, men virkelig trængte til en ny hjemmeside. Mikkel har hjulpet os med, at udvikle en ny og flot hjemmeside. Vi ønskede os en hjemmeside, som var mobilvenlig og fremstod professionelt til brug ved fondsansøgninger, potentielle sponsorer og frivillige kræfter. Det må man sige vi fik! Vi var meget imponerede over den effektive tilgang at Mikkel har; kort tid efter en telefonsamtale, lå det første udkast klart. Han er dygtig, yderst serviceminded og hjælpsom omkring de praktiske foranstaltninger ift. hjemmesiden. Hjemmesiden er vi alle i bestyrelsen begejstrede for og glæder os til at vores målgruppe ser den.

Anne Falster

Bestyrelsesformand, Give A Chance Denmark

gammel hjemmeside give a chance denmark
Wordpress hjemmeside, webdesign, webbureau aarhus
webbureau aarhus, give a chance denmark

Har du også brug for en hjemmeside?

Ring eller skriv og få en snak med vores webbureau.
Vi er eksperter inden for skræddersyet hjemmesider og grafisk design.
Kontakt os og få et tilbud