Ny webshop

Tænker du på at få lavet en ny webshop eller at opgradere din eksisterende?
Så kan vi hjælpe dig – vi har leveret webshops for en række kunder.

Kontakt os her

Hvad koster en ny webshop?

En ny webshop kan koste alt fra et par tusinde kroner op mod et 6-7 cifret beløb, det afhænger alt sammen af dine krav, behov og ønsker. Derfor er det også vigtigt, at vi sammen kommer frem til dit specikke behov, så vi lettere kan finde ud af, hvad din nye webshop skal kunne.

Vores webshop løsninger bliver udarbejdet i WordPress, hvilket også betyder at prisen typisk vil ligge imellem 5-50.000 kr. – alt efter krav og behov. Du kommer naturligvis til at eje hele hjemmesiden selv.

WordPress webshop

Vi bruger WordPress med WooCommerce som webshop løsning, da vi mener at WordPress giver dig og dine brugere en nem tilgængelig og brugervenlig platform. WordPress er et CMS (content management system), hvilket betyder at platformen bliver vedligeholdt og opdateret af udviklere/programmøre over hele jordkloden, hvilket sikre dig kvalitet og et sikkert system.

WordPress er meget skalerbar, hvilket vil sige, at man kan skræddersy en WordPress webshop lige akkurat efter dine ønsker og integrere nye funktioner undervejs i takt med din virksomhed vokser.

Vi bygger typisk en WordPress webshop ud fra et eksisterende tema, hvor vi tilretter funktioner, farver, typografi og den overordnede stil – så den harmonere med din virksomheds image og din målgruppes forventninger. Vores webshop løsninger er naturligvis mobilvenlige, hvilket vil sige, at hjemmesidens udseende vil tilpasse sig alt efter dine besøgendes enhed og skærmstørrelser.

Hastigheden – en væsentlig faktor

Vi sikrer at din hjemmeside ikke halter på hastigheden, hvilket gøres vha. blandt andet cache og komprimerings værktøjer, samt tips og tricks til hvordan du selv kan komprimere dine billeder, og bruge de optimale billedeformater på sigt.

Selvom du måske tænker, at hastigheden på din webshop ikke rigtig har den store betydning for dine besøgende – så viser flere resultater at ca. 40% forlader din hjemmeside, hvis den har en loadtid på over 3 sekunder. Lad os antage at du har 500 daglige besøgende, så går du netop nu måske glip af 200 potentielle købere. For hvem ved om de 40%, ikke også har en højere konverteringsrate? Det er ihvertfald synd ikke at udnytte din webshops fulde potentiale.

Webshop med et hav af funktioner

Hvad end din nye webshop skal have af funktioner, vil vi kunne integrere det. Skal du f.eks. have en ny webshop der sælger tøj, kan du få brug for et fragtmodul som automatisk taler sammen med fragtselskaber som GLS eller PostNord. Det kan også være, du gerne vil tage i mod MobilePay udover diverse kortløsninger, så vil dette også være muligt. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne for din nye webshop.

Vedligeholdelse og backup

Har du ikke tid eller mangler du ressourcerne til at stå for vedligeholdelsen af din WordPress webshop, kan vi også være behjælpelige. Vi har sammenfattet tre forskellige pakkeløsninger, hvor vi kan stå for opdatering af WordPress, plugins, tilretning af små designændringer, fast backup, sikkerhedsscanninger og meget mere.

Dette er naturligvis noget du frit selv kan tilvælge, og altid har mulighed for at opsige dag til dag. Vi vil blot hjælpe dig med at tage os af det vi er gode til, så du kan koncentrere dig om det væsenlige – nemlig din virksomhed.

ny webshop, webbureau aarhus

Søgemkasineoptimering, AdWords mm.

Som webbureau har vi også kontakt til en række freelancere og tekstforfattere rundt omkring i landet, dette betyder også at vi kan tilbyde at udarbejde SEO venlige produkttekster, undersider mm. – så din nye webshop lettere vil blive fundet på den organiske SEO del.

Ikke blot SEO delen vil vi kunne stå for, men også Google AdWords opsætningen, Search Console samt Facebook annonceringen – så din webshop ikke blot er tilstede, men også bliver fundet af din målgruppe. Alt dette er ydelser vi hjertens gerne vil tage os af, hvor prisen variere alt efter dine behov og ønsker. Vi giver gerne et ganske uforpligtende tilbud på dette.

Hvilke funktioner kan du få på din nye webshop?

Fragtmodul

Opret pakkelabels fra GLS, PostNord eller lign. fragtselskab med få klik

w

Chatsystem

Chatsystem med mulighed for at opsætte autosvar og offline-beskeder.

Nyhedsbrev

Få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev med popups eller CTA sektioner.

Filtrering

Filtrering af produkter ift. eksempelvis farve, materiale, størrelse mm..

Facebook Annoncering

Opsætning af automatiske Facebook annoncer med dine produkter

i

Automatisk bogføring

Bogfør automatisk dine fakturaer til dit regnskabsprogram.

Betalingsmodul

Giv brugerne mulighed for at betale med alverdens kort samt MobilePay

Backup af hjemmeside

Opsætning af automatisk backup af din webshop, så den altid forbliver i skyen.

Hvem har vi udført arbejde for?

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Er du interesseret i at høre mere,
om hvad vi kan tilbyde dig af webshop løsning?
Kontakt os og her