Lej en grafiker

Døjer du med grafisk hovedpine?
Kontakt os og hør mere

Står I og mangler kompetencerne til de grafiske opgaver I din virksomhed, eller kniber det bare med at finde tiden til at få optimeret jeres grafiske udtryk? Så prøv en grafisk design pille eller rettere sagt “Lej en grafiker” – så hjælper vi med at kurere din grafiske hovedpine.

Hos Mooz Design kan du nemlig leje en grafiker, der kan hjælpe din virksomhed med at få bugt med de grafiske problemer I skulle have. Det kan være alt fra små farveændringer på hjemmesiden, design til et Facebook opslag til mere omfattende grafiske eller programmeringsopgaver. Måske har din virksomhed behov for at skabe et nyt udtryk – både hvad angår hjemmeside og logo eller også trænger jeres grafiske profil bare til at få et mere opfriskende løft. Det er netop her at vores professionelle sparring og samarbejde kommer ind i billedet.

Et landsdækkende koncept

“Lej en grafiker” er et landsdækkende koncept for dig og din virksomhed, hvor du kan få en fast grafiker tilknyttet. Samarbejdet behøver ikke foregå fysisk hver gang, men kan lige såvel foregå over mobilen eller Skype, selvom vi dog værdsætter et personligt første møde. Det første møde kan være i din virksomhed, på vores kontor i Aarhus eller på en kaffebar på halvvejen.

En ekstra medarbejder til rådighed i Aarhus området

Inden for en radius af 15 km fra Aarhus centrum står vi til rådighed for dig og din virksomhed, hvorfra en af vores grafikere ville kunne komme ud og sidde hos jer, som en ekstra medarbejder, i netop de perioder, hvor jeres virksomhed har det største behov for dette. Hos Mooz Design bestræber vi os naturligvis på, at det bliver den samme medarbejder i får gavn af hver gang. Dermed er de bedste forudsætninger givet for at vores grafiker på bedst mulig vis, kan indgå i jeres dagligdag – på jeres arbejdsplads.

Vi tilbyder ekspertise inden for blandt andet vedligeholdelse af hjemmesider, opsætning og design af tryksager. Des mere har vi en bred viden hvad angår sociale medier herunder; Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor vi med henblik på Facebook-annonceringen i særdeleshed har ekspertisen. Vi må ikke glemme hvor universelle og essentielle de sociale medier er blevet for at nå omdømme og omtale, og netop derfor er det vigtigt, at man som virksomhed formår at nå ud til sine kunder på den bedste måde – med det bedste budskab!

Spar penge med en fleksibel løsning

De grafiske opgaver kan naturligvis variere fra måned til måned, hvorfor det kan være løntungt at have en fuldtids- eller deltidsansat siddende i virksomheden. Netop derfor tilbyder vi hos Mooz Design, at I kan få en ekstra medarbejder til rådighed, når I har brug for det. Med andre ord gives der muligheden for at I på bedst mulig vis kan disponere over budgettet såvel som tiden, hvor det er jeres dagsorden der bestemmer.

Når vores grafiker sendes ud i jeres virksomhed, er der tale om en komplet pakke – så at sige. Vi har selv computeren med de programmer der skal til, for at kunne løse jeres grafiske og kommunikative opgaver, hvilket sparer jer for alskens dyre licenser med mere. Derudover er det vigtigt at pointere, at selvom Skype og andre kommunikationstjenester er gode måder at kommunikere på, så er det mest effektive, uden tvivl, at være fysisk til stede i jeres virksomhed eller på vores kontor – i samme tid og rum.

Vi garanterer, at den grafiker som du lejer hos os på timebasis, altid vil stå på spring for dig og din virksomhed. Udover det faktum at det kun er en grafiker til leje, så ser vi hos Mooz Design dette som en kærkommen mulighed til at skabe et professionelt, strategisk samarbejde på sigt – hvis dette skulle have jeres interesse.

En alsidig, engageret og resultatorienteret grafiker

Når de grafiske opgaver er blevet løst, så er det ikke ensbetydende med, at vi er færdige med at tilbyde vores arbejdskraft. Vi bestræber os på at være så kompetente som overhovedet muligt, hvorfor vi også har egenskaberne til at udføre SEO- og web-relaterede opgaver. Dette er alt sammen med til at give jeres virksomhed den størst mulige og mest fleksible løsning, hvis I vælger at leje en grafiker på timebasis hos os.

For at vores udsendte grafiker har de bedste forudsætninger for samarbejdet, foreslår vi, at I sørger for at have nogle grafiske og web-relaterede opgaver liggende hos jer – så vi kan levere de bedst mulige resultater for jer. Alternativt, kan det naturligvis også være en fordel, at få vores grafiker til at komme med konstruktive tilbagemeldinger på det allerede eksisterende design og grafiske udtryk, hvorfra en arbejdsproces efterfølgende kan tage sin form. Dette kommer naturligvis helt an på, hvilket behov jeres virksomhed måtte have.
Kontakt os her

Vi kan bl.a. hjælpe med disse områder:

lej en grafiker

Klippekort

Skulle I være i tvivl om hvorvidt I har nok opgaver liggende og om det kan betale sig, at decideret leje en grafiker hos os, vil den bedste løsning for jer måske være, at købe et klippekort. Dette anbefales endvidere, hvis de grafiske opgaver fra jeres side af ikke er regelmæssige nok.

Læs mere om klippekort

lej en grafiker mikkel
lej en grafiker jeppe
lej en grafiker mads

Vil du leje en grafiker?

Skriv til os på email og kom i kontakt med en grafiker.
Vi er eksperter inden for webdesign, grafisk design med mere.
Kontakt os og få et skræddersyet tilbud