Kontakt Mooz Design

Hos Mooz Design forsøger vi altid at matche din virksomheds krav og behov.
Kontakt os på kontakt@moozdesign.dk
– vi er lydhøre over for dine idéer og tanker.

Kontakt os og hør mere

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Accepter datapolitik

Webbureau i Aarhus

Email: kontakt@moozdesign.dk
CVR: 38 19 86 45

Mooz Design er et webbureau i Aarhus. Vi sidder til daglig tre inhouse specialister med kompetencer på hvert vores område, hvor vi har ekspertise og erfaringer inden for webdesign, SEO-optimering, grafisk design, fotografering og videoredigering. Det der kendetegner Mooz Design er, at du altid kan være sikker på personlig betjening af enten Mads, Mikkel eller Jeppe, og samtidig forvente et resultat af høj kvalitet. Allerede fra første samtale vil du blive stillet i kontakt med en ekspert, som kan skræddersy et tilbud til netop dig og din virksomhed, så begge parter får mest muligt ud af samarbejdet. På denne side kan du læse om henholdsvis Mads, Mikkel og Jeppe.

Mads Lunde Haugaard

Ejer / Video-specialist / Grafisk designer / Webdesigner
mads@moozdesign.dk

Mads har gennem projekter og sin uddannelse som multimediedesigner tilegnet sig en række kompetencer og ekspertise inden for et bredt felt af områder. Mads er vores video-specialist og grafiske webdesigner, han kan yde ekspertise når det drejer sig om webdesign, webudvikling, videoproduktion, grafisk design samt søgemaskineoptimering. Han er kort sagt vores altmuligmand, der har evnen til at sætte sig ind i enhver virksomheds markedsførings situation og derfra hjælpe dem med at visualisere deres idé og tilpasse designet efter virksomhedens behov og udtryk.

“Mads Haugaard er en gut med ben i næsen, som har været en vigtig del i hele puslespillet og har udført hver en opgave med utrolig stor ansvarsbevidsthed. Aldrig har han sagt nej til det der kunne ligne en uløselig opgave, tværtimod har han knoklet pa med sit underfundige smil og altid fundet en Iøsning.”
– Merete Stubkjær, Deluca Film.

Mikkel Husum Johannesen

Ejer / Webdesigner / Programmør / Grafisk designer
mikkel@moozdesign.dk

Mikkel er vores grafiske webdesigner og programmør, som har flere års erfaringer og kompetencer inden for webudvikling, programmering, webdesign, redigering af video, grafisk design og søgemaskineoptimering. Han er uddannet multimediedesigner på Erhvervsakademi Aarhus. Det der kendetegner Mikkel, er at han altid går helhjertet ind til en opgave, og sørger for at der er styr på selv de mindste detaljer og springer derfor aldrig over hvor gærdet er lavest. Med Mikkel om bord kan du altid regne med en højkvalitets-løsning.

“Mikkel Husum er et stort talent med alsidige evner – han er en teknisk dygtig fighter med kvaliteterne til både at være med i det opbyggende spil og med overskud til at komme helt frem til afslutningerne foran målet.”
– Thomas Kristensen, Thomaskristensen.com.

Jeppe Groth Christensen

Fotograf / Grafisk designer / Billedbehandler
jeppe@moozdesign.dk

Jeppe er som alderspræsident hos Mooz Design, den med størst erfaring inden for det grafiske arbejdsmarked. Han er uddannet fotograf og multimediedesigner, hvilket gør at hans kompetencer spænder bredt. Vi er stolte af at have vores egen fotograf, som mestrer at tage professionelle fotos samtidig med han er en yderst kompetent grafisk designer og billedbehandler, der kan tegne illustrationer skræddersyet til netop dit behov.

“Til trods for et projekt med fuld fart og en hverdag med mange bolde i luften, bevarer Jeppe Groth altid roen og leverer et rigtig godt produkt. Jeppe er stærk visuelt og har en god fornemmelse for, hvor hans ideer skal hen.”
– Katja Gaard, Food Maker.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale

Kontakt os og få en uforpligtende samtale hvor vi finder frem til en løsning,
der matcher dit behov bedst muligt.
Kontakt os og hør mere