Grafisk designer Aarhus

Leder du efter en grafisk designer i Aarhus? Mooz Design er et designbureau i Aarhus bestående af tre mand, som alle har skarpe kompetencer inden for grafisk design. Vores grafiske designere kan hjælpe dig med online såvel som offline markedsføring, hvor vi kan udarbejde alverdens tryksager, logodesign, håndtegnet illustrationer, ikoner og meget mere.

Vi er alle uddannet multimediedesignere, og har altid elsket at nørde med grafisk design projekter, hvilket betyder at vi har stor erfaring inden for området. Ved et samarbejde med Mooz Design, vil du blive stillet i personlig kontakt med en grafisk designer. Dette garanterer dig for, at få et overskueligt og skræddersyet samarbejde, da vi sætter en ære i ikke at outsource grafisk arbejde uden for kontorets fire vægge.

Vi forsøger altid at matche din virksomheds krav og behov, og er lydhøre over for din tanker og idéer. Dette betyder også, at du vil blive involveret i designprocessen, så vi sammen kommer i mål med et produkt der afspejler din virksomheds identitet bedst muligt. Vi er et Aarhusiansk designbureau nede på jorden, som ikke er bleg for at dele ud af vores ekspertviden.

Vores grafiske designere holder et vågent øje med markedet, hvilket betyder, at vi ved der rør sig og hvilke trends forbrugerne elsker og hader. Dette betyder, at vi altid har både afsenderen og målgruppen i fokus, så vi sikrer, at både kunderne og medarbejderne kan identificere sig med det færdige design.

Så har du brug for en grafisk designer? Så skal du tage kontakt til Mooz Design, vi kan skræddersy et tilbud der passer til netop dit behov.

grafisk designer aarhus

Skal du have udarbejdet et hæfte?

Vi har stået for udarbejdelsen af Klubhæftet, som er et hæfte med 100-vis af tilbud til restauranter og oplevelser i Aarhus området. Samarbejdet med Klubhæftet har resulteteret i grafisk design af 15 forskellige eksemplarer, som er skræddersyet til lokale sportsklubber i Aarhus området deriblandt Aarhus 1900, Aarhus Fremad og Viby IF.

Hvem har vi udført arbejde for?

Grafisk designer i Aarhus?

Vi kan hjælpe dig med online og offline markedsføring,
tag kontakten nu og få et uforpligtende tilbud.
Kontakt os her