Fotografering, billedbehandling & video

Er jeres fotos på plads – mangler i blot billedbehandlingen?
Eller har i brug for en professionel fotograf, så kan Jeppe
vores inhouse fotograf leverer en højkvalitets løsning.

Kontakt os og hør mere

Bred viden om video- og billedbehandling

Hos Mooz Design sidder vi en række specialister med kompetencer inden for fotografi, videoredigering, webdesign og grafisk design. Vi har hele tiden fingeren på pulsen og vi holder os jævnligt opdateret om video og fotografi verdenen, derfor har Mooz Design en bred viden om video- og billedbehandlings principper og metoder.

Simple fotografiske løsninger

Mooz Design er et designbureau som yder simple fotografiske løsninger i form af miljøfoto, produktfoto, still-fotografi, profilfoto, erhvervsfoto, portrætfoto såsom erhervsportræt og medarbejderportræt. Vi efterbehandler, billedbehandler og fritlægger fotos, så din virksomhed fremstår bedst muligt udadtil. Vi kan desuden udarbejde små videoproduktioner deriblandt profilvideoer og grafiske videoer som f.eks. motion graphic, animationsvideo, infografik og video til LED-skilte. Hvad enten det er en pakkeløsning eller en selvstændig foto-løsning, kan vi guide dig til det optimale, så du får et skræddersyet tilbud passende til dit behov.

foto-video-ikon, billedbehandling, motion graphic, animationsvideo, videoredigering, designbureau aarhus

Vores fotografiske løsninger består bl.a. af

Miljøfoto, produktfoto, still-fotografi, profilfoto, erhvervsfoto, portrætfoto, erhervsportræt, medarbejderportræt, profilvideoer og grafiske videoer som f.eks. motion graphic, animationsvideo, infografik og video til LED-skilte.

Hvem har vi udført arbejde for?

Brug for et professionelt fotografisk løft?

Kontakt os og få en uforpligtende samtale hvor vi finder frem til dit behov for en fotografisk løsning.

 

Kontakt os og hør mere