Bildesign & bildekoration

Skal du have udarbejdet bildesign?
Hos Mooz Design har vi erfaring med bildekoration.
Ønsker du kort fortalt indpakning af biler, taxaer eller food trucks,
så er du kommet til det rette sted.

Kontakt os og hør mere

Personlig bildesign

Bildesign kan være en stor proces, og kan for nogle være en hård nød at knække. Vi ved om nogen, hvor vigtig bildesign kan være, og hvor stor betydning det har for en god og ikke mindst iøjnefaldende markedsføring og identitet. Hos Mooz Design er vi eksperter i at lave unikke og iøjnefaldende løsninger inden for alle former for bildekoration og -indpakning. Vi hjælper dig med at komme fra idé til færdig montage – så processen bliver forenklet, og du får en bil som tusindevis af mennesker vil lægge mærke til. Vi kan lave alt fra et simpelt logo og tekst til en fuld dekoration af bilen.

Fast montagefirma med garanti ved bilindpakning

Mooz Design er et lokalt designbureau i Aarhus, og vi har som en af de få designbureauer en fast aftale med et montagefirma i Aarhus samt Silkeborg. Dette betyder, at du altid er sikret en garanti og kvalitet fra montagefirmaet, når du får udarbejdet dit bildesign igennem os. Montagefirmaet bruger kvalitetsfolie til bilindpakning, hvilket vil sige, at det er folie, som er let at afmontere igen samt beskytter bilen mod rust og ridser i lakken. Når vi skal i gang med design processen, har vi blot behov for bilens mærke, model og årgang samt evt. grafisk materiale. Derfter kan vi begynde at tegne skitser og illustrationer til dig, så vi sammen kommer frem til hvordan dit bildesign skal være. Så… Skal din bil have print med zebrastriber, håndtegnet illustrationer eller et firmalogo?

Du er altid velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende for at høre mere om dine muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig – så finder vi sammen på noget kreativt.

bildesign aarhus klubhæftet

Fra skitse til færdig bildesign

Vi tegner dit design ud fra detaljerede skabeloner, og holder dig løbende orienteret i processen. På denne måde sikrer vi, at du vil blive tilfreds med det endelige design. Så vi begge for mest muligt ud af samarbejdet.

Hvem har vi udført arbejde for?

Har du brug for bildesign?

Tag kontakt til Mooz Design allerede nu,og få et uforpligtende tilbud.

 

Kontakt os og hør mere